Еднокрила входна врата T-100 Цвят бял

Красиви дизайни на врати за Вашия дом

Независимо дали е за входната врата на къщата или интериорните врати на отделните помещения, вратите имат трайно влияние върху декора на дома. Те често подсилват елегантността на стаята или дома само с присъствието си и понякога придават на дома своята идентичност. Въпреки, че хората са склонни да поддържат интериорните врати на къщата прости, те обичат да изследват нови дизайни, когато става въпрос за избора на входната врата на къщата. И съответно причината за това е очевидна: това е първото впечатление, което има значение. И така, днес Ви представяме красиви дизайни на вратите, които да Ви впечатлят и вдъхновят.

 1. По-голяма от входната врата

  Една сложна входна врата, оформена с множество панели и рамки, изглежда царствена и впечатлява със своите сложни детайли. Стилната комбинация от различни материали се събира, за да създаде врата в традиционен стил, която се отваря в секции.

 2. Цветна врата

  Яркият цвят изскача и се откроява в декора. Освен това боята на вратата я предпазва и от влажността в атмосферата и следователно е перфектна на места, предразположени към влага, като бани и балкони в дома.

 3. Разчупени дръжки

  Дори само смяната на дръжката е достатъчна да превърне старата Ви врата в бижу. Достатъчна, за да направи първото впечатление дълготрайно. Също така придава на вратата не традиционно усещане.

 4. Елегантна и лъскава дървена врата

  Това, което привлича вниманието тук, е яркото и лъскаво покритие, което се простира до рамката и страничния панел на вратата. Той нарушава монотонността на гладката повърхност.

 5. Многоцветна врата

  Необичайно и впечатляващо сливане на два различни нюанса дърво върху една врата се слива с домашния интериор в модерен стил. Дава възможност за лесно съчетаване на останалата част от  интериора. Подова настилка, стени и мебели – можете да се справите лесно с цветовете. Друга добра алтернатива са различните цветове от двете страни на вратата – тъмна и светла. Контраста на цветове създава пространство и уют.

Call Now Button