Показване на 1–16 от 127 резултата

Предлагаме на Вашето внимание висококачествени и достъпни модели интериорни врати, подходящи за всякакъв тип жилища и помещения. При нас ще откриете всичко, от което имате нужда. Качеството и цените, които поддържаме като директен вносител са без конкуренция, което ни прави лидер на пазара за врати. Врати Златев Пловдив предлага разнообразни решения, които биха били подходящи за всеки наш клиент.

Интериорни врати Gradde:

Врати от Gradde – синоним на качество и здравина. Те са създадени по иновативна технология, което им гарантира безкомпромисна здравина и устойчивост във времето.

Предлагат с два различни класа покритие:

 • Graddex Klasse A– Декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които придават допълнителна здравина на HDF плоскостите и предпазват от надраскване;
 • Graddex Klasse A++ е многопластов слой. Направено е от дървесни частици. Те са вертикално разположени като са напоени с различни смоли и лак.

Касата е регулируема, с прави первази, изработена от HDF. Има зависимост между цвета и покритието, което може да бъде избрано, като възможностите са две: Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Рамката също е подсилена с HDF, като пълнежът е тип “Пчелна пита“.

Имате опция за избор на остъклена интериорна врата Gradde, като стъклата са: “Бял мат” или “Чинчила“, като дебелината е 4мм, но варира в зависимост от модела.

Вратите на Gradde се нареждат сред най-модерните и елегантни модели, които можете да закупите. Разновидностите от модели и цветове е наистина огромен. Цветовете, с които разполагаме са:

 • ясен;
 • орех;
 • череша;
 • дъб;
 • сибирска лиственица.

Интериорни врати серия Efapel:

Крилото на серия Efapel е изградено от 6 мм HDF плоскости, като рамката е подсилена чрез HDF оребряване. Плоскостите са специално изградени да придават по-големи – шумо- и топлоизолация, здравина, плътност и не на последно място влагоустойчивост.

Касата е обла, изработенa от HDF материал и с покритие от Еко фурнур. Към нея са включени и два комплекта обли плаващи первази, които придават модерен, дизайнерски и стилен завършен вид от двете страни на касата.

Крилото и касата са с регулируема височина, която се настройва лесно при необходимост.

Предлагаме разнообразие от модели, които могат да бъдат поръчани с плътно крило, както и със стъкло или фрезовка. Нашите клиенти предпочитат тези врати, защото съотношението цена / качество е отлично. Цветовата гама:

 • лен;
 • бяла мура;
 • императорска акация;
 • палисандър;
 • черна мура;
 • сив ясен.

Гарантираме качество и супер цени без конкуренция!

Интериорните врати, които предлагаме се отличават с високото си качество и ниските цени. Качеството им гарантира безпроблемната им експлоатация през годините на употреба. Дизайните и цветовете са изключително разнообразни, което ги прави подходящи за всеки интериор. Разгледайте предлаганите от нас модели и се убедете сами!

Предоставяме Ви възможността да закупите желаните интериорни врати на изплащане, без да губите времето си. Необходимо е само да изберете период на кредита и сумата за месечните вноски, според бюджета си. За да кандидатствате, моля свържете се с нашите служители.

Наличностите, които поддържаме на склад са големи, което ви гарантира бърза доставка на всяка врата. Предлагаме също и услугата “взимане на размери”, както и достъпни цени за монтаж, който се извършва от нашите специалисти.

Ако търсите високо качество на ниски цени, значи сте попаднали на правилното място. Стараем се да поддържаме постоянна наличност и да предлагаме разнообразието, от което всеки има нужда. Ние сме директни вносители и това ни дава възможност да предложим най-добрата цена за всеки един артикул, а за големи количества правим много добри отстъпки.

Call Now Button