Показване на 1–16 от 89 резултата

Врати Златев Пловдив предлага на своите клиенти богат набор от висококачествени входни блиндирани врати, които са подходящи за всякакви помещения. При нас ще откриете, това което очаквате, без да правите компромиси, с цена и качество. През годините производителите, с които работим са се утвърдили на пазара и продукцията им е най-качествената в Европа. Всичко това в комбинация с факта, че сме директен производител ще Ви даде спокойствие, че продуктите, които получавате не са на завишени цени, а качеството им е безупречно.

Блиндирани врати с ламинат

Най-доброто средство за защита на Вашето жилище или офис – Блиндирани врати с ламинат. Освен безупречните им качества на сигурност и здравина, те изглеждат изключително изтънчено и модерно. Предлагат се различни модели, като всеки от тях може да бъде поръчан в различен цвят, който да съвпада прекрасно с всеки интериор или екстериор. Всички врати, които Врати Златев Пловдив предлага са с изпитани здравина и качество. Модерните заключващи системи гарантират сигурността, а изолацията в крилото оставя шума навън, а топлината вътре в помещението.

Метални входни врати

Тази серия врати е изработена изцяло от метал, с различни видове покрития. По-ниската цена ги прави по-достъпни, като това не е за сметка на качеството и надежността на самата врата. Металните входни врати са идеални за Вашият офис, апартамент или къща.

Защо трябва да изберем Врати Златев?

  • Вратите, които предлагаме във Врати Златев Пловдив са подходящи за всякакъв тип жилища и помещения – от мазе до къща или апартамент. С тях можете да сте спокойни за Вашите сигурност и уют, както и за това, че ще Ви служат дълго време. А ако къщата Ви няма навес и вратата бива излагана ежедневно на директна слънчева светлина, разполагаме с модели, които имат специална UV защита.
  • Бързата доставка на входни врати в Пловдив е гарантирана от Врати Златев, поради факта, че поддържаме големи складови наличности. Всеки наш клиент може да се възползва и от услугата ни – наш служител да вземе размери и доставка (при заявяване на монтаж).
  • Врати Златев Пловдив е директен вносител на всички видове входни и интериорни врати. Ние работим единствено с утвърдени производители, които са лидери в бранша за производство на врати.
    Винаги залагаме първо на качеството и се стремим то да е на най-високо ниво, както и на ниските цени, които са без конкуренция на пазара, на който работим.
Call Now Button