двукрила врата с резба

Двукрили врати

Те често се използват на места, където е необходимо по-широко пространство за преминаване, например в големи апартаменти, къщи или обществени сгради.

В нормалния интериор на жилище или апартамент, те изпълняват функцията на разделителен елемент, където е необходимо да се отдели някаква част от по-голяма всекидневна или хол, а изграждането на стената би било твърде скъпо или просто неудобно поради мръсотията и трудоемкостта от изграждането му във вече обзаведен апартамент. Ако вратата е комбинирана с прозрачни и стъклени елементи, не е нужно да се притеснявате да направите стаята си да изглежда по-малка и тясна. Напротив, такава врата значително ще направи по-просторно и ще освободи място в помещението.

Двойните врати са разделени на

– симетричен;

– несиметричен;

Симетричните врати са тези, при които двете части са еднакво големи. И двете части също могат да бъдат подвижни, но това не е изискване.

Асиметричните врати са тези, които имат различен размер за всяка част, повечето от които включват крило на вратата с класически размери, а другата част е подвижна врата, но през повечето време тя е фиксирана в затворено състояние. Асиметричните врати се използват там, където пространството на вратите не е достатъчно голямо, за да побере две класически подвижни крила. А инсталирането на едно, но по-широко крило с нетипични размери би било свързано с твърде високи разходи и дълги срокове за доставка.

vrata 2

Вътрешна шарнирна врата

Вътрешната шарнирна врата обаче не трябва да бъде само шарнирна, много модерна и набираща популярност елемент са плъзгащите се двойни врати.

Каквато и опция да изберете, със сигурност няма да пренебрегнете дизайна. Нашата компания ще адаптира вратата и рамката на вратите към стила и атмосферата на Вашия апартамент. Да, вратата не тежи толкова, но какво ще стане, ако някой се облегне на нея или се клати? В този случай ще се радвате, че имате нашата гаранция.

След като приключите с Вашия избор, ние ще подготвим, двойните врати за Вас според Вашите предпочитания. Това зависи изцяло от Вашето въображение.

Затова не се колебайте да посетите нашия шоурум, където нашите експерти ще Ви посъветват при необходимост.

Call Now Button