Блиндирана кафява врата

Блиндирани врати – красота и надеждност

Днес ще Ви запознаем с блиндираните врати и специално с един от любимите ни модели – модел Т 910. Този модел е от серията Елеганс, която освен, че е стилна, модерна, с добре изглеждащи фрезовки и цветове, е изключително защитена и масивна.

Основни характеристики

Блиндирана входна врата T-910

 

Металът, от който е направена вратата е прахово-боядисан и е с дебелина 1,5 мм. Отгоре разположените MDF панели са фрезовани и имат дебелина 10 мм. Размерът е най-често срещаният – 90/200 см. Цветът на този модел е само един, а той се нарича Виктория. Крилото с неговите MDF плоскости, които са с ламинатно покритие, достига дебелина 9 см. Тези плоскости, както споменахме са красиво фрезовани, като в допълнение рамката на вътрешната страна на вратата има също MDF елемент.

Изолацията на този модел е минерална вата. Тя, заедно с разположеното отстрани на нея, метално оребрение, шумо и топлоизолират жилището. Между панелите има метален лист, който е 1,2 мм. дебел. Крилото се монтира с три масивни, лагерни панти към касата.

Успявате ли да си представите колко е масивна, добре защитена и красива тази врата. А, има и още!

Прахово-боядисаният 1,5 милиметров метал, е и материала на касата. Тя се регулира от 16 см до 34 см., в зависимост от ширината на зида и се предлага и от двете страни с первази. Поставените гумени уплътнения и лайсната за лесно изграждане на праг, допълнително спомагат за изолацията.

Стигаме до заключването. Активните шипове са шест броя, а пасивните – осем броя. Последните са тези, които се впиват стабилно в касата, когато вратата е затворена. Решението да се сложат независими ключалки е в услуга на надеждността. Всяка от тях притежава три активни шипа. Още един плюс е и резето разположено отвътре, влизащо в употреба при неканени гости. Шпионката е задължителен елемент, който се инсталира на височина удобна точно за Вас.

Ако дотук не сте се почувствали сигурни, имаме още една допълнителна услуга за защита. Може да Ви монтираме алармена система на крилото, която да Ви сигнализира при нарушители. Алармената система включва дистанционно управление, но може и без него, като тогава се използва само циферблата, поставен отстрани, при вътрешната страна на крилото.

Ако все още не сте решили, дали да закупите тази уникална блиндирана входна врата модел T-910, заповядайте да се убедите в нейните качества. Очакваме Ви!

 

Call Now Button