Модерна входна врата 2020

Най-уникалните входни врати от цял свят

Разгледайте нашия списък с уникални входни врати от цял свят. Входната Ви врата е може би най-важната характеристика, придаваща облика на Вашия дом. Използвайте нашия списък по-долу, за да почерпите вдъхновение от привличащи вниманието входни врати от целия свят. Интересувате се от актуализиране на външния вид на Вашата собствена входна врата? Разгледайте нашата гама от персонализирани входни врати тук:

САЩ

Входните врати не трябва да са скучни, както показва този подробен дизайн от Big Apple! Тази входна врата Soho получава своя индустриален вид от комбинирани метални листове, боядисани с безплатна цветова палитра.

ФРАНЦИЯ

Модерна входна врата от Франция

Париж е известен като родното място на готическата архитектура и тези красиви входни врати Паризиен не правят изключение. Тези сложни входни врати са изключително детайлни с микс от дърво и метал и правят наистина впечатляващ входа на Вашия дом.

БАЛИ

Индонезийското изкуство е известно с цветните си детайли, а стилът е изобразен красиво на тази уникална входна врата на Бали.

ИТАЛИЯ

Входна врата в Италия

Какъв вход? Тази уникална входна врата в Рим е внимателно вградена в останалата част от архитектурата, като зидарията превръща тази врата в произведение на изкуството.

ЯПОНИЯ

Модерна входна врата от Япония 2020

Не бихте могли да пропуснете тази входна врата, базирана в градина в Япония. Красивите растения, растящи над вратата и стената, позволяват на вратата да се слее с останалата част от средата й.

ДАНИЯ

На пръв поглед тази входна врата на Копенхаген може просто да изглежда като стандартна дървена дъгообразна врата, но по-нататъшната проверка показва подробна резба, за да разкрие дизайн на сова, който умело включва чука на вратата като човка на бухал.

Чувствате се вдъхновени? Разгледайте нашите жилищни входни врати, които ще Ви позволят да създадете наистина уникален външен вид на Вашия дом.

Call Now Button