разнообразие от интериорни врати

Съвети при избора Ви на врати

Рано или късно на всеки един от нас се налага да се сблъска с покупката на врати – дали интериорни, или входна. Всеки един, на който му се е налагало вече да се справя с тази задача знае, че тя не е никак лесна и не трябва да се пренебрегва с лека ръка.

Синхрон на интериора

В последните години една от водещите тенденции при вратите е, те да са в пълен синхрон с интериора на жилището Ви – и това не е случайно. Доказано е, че когато всичко е в един тон или обратното при много рязко колебание в тоновете и цветове – това влияе подсъзнателно на човек и на неговата нервна система. Ако всичко преминава плавно от цвят в цвят и всичко е много добре интериорно обмислено, човек ще се чувства много по-спокоен и щастлив, когато се прибере след изпълнен с ангажименти ден в офиса. А това определено е нещо, за което голяма част от хората в момента желаят, имайки предвид светът, в който живеем.

Стилен интериор

Врати с поръчкови модели

Пазарът е залят от всякакви врати, но ако искате да изградите нещо наистина уникално и различно в домът си, трябва да се ориентирате към врати, при които се предлагат поръчкови модели. В момента технологиите във всички сфери са толкова напреднали, че почти няма нещо, което да не може да се изработи. Най-важното е да имате точната визия в главата си и да знаете какво точно искате. Може да избирате врати с различни принтове, форми или покритие. Или например вратата да бъде в два цвята, за да може да удовлетвори вкусовете на всеки един член на семейството Ви? Да, наистина може да отнеме малко повече време, когато вратите се изработват по ваша поръчка, но не сменяте вратите си всеки месец, нали така?

Класически стилен интериор

Когато започнете ремонт или обзавеждате изцяло жилището си не забравяйте да си припомняте поговорката, а именно: „Хубавите неща стават бавно!”.

Call Now Button