Портална врата за дома

Портална врата – начин да внесете стил във Вашия дом

Двойните вътрешни врати, известни още като портални врати, са познати на всички, но това, което не осъзнавате е колко много могат да направят за Вашето вътрешно пространство.
В последните няколко години индустрията на интериорния дизайн ни накара да променим мисленето си що се отнася до тях, а индустрията на вратите ни даде разнообразие от дизайнерски врати и стилове.

Тъй като жилищата стават все по-големи, всеки цели да използва пространството в дома си на максимум. Порталната врата е доста функционална, дали ще бъде с плъзгач или с отваряне, ще Ви даде възможност сами да проектирате вътрешното пространство в дома Ви. Заради едновремешните дизайни на интериорните врати може да подходите със скептицизъм, но в днешно време двойна врата може да бъде направена стилна и модерна.

Имате избор дали да бъде боядисана, с дървесно покритие, с ламинат и безброй много други варианти. Може да се спрете на класически врати от дърво, които да са перфектно допълнение за Вашата вила или пък да бъдете по-смели и да изберете модерен и шик вариант.

Ако не желаете да затваряте напълно интериорното пространство, смятате, че е по-практично да влиза светлина в съседните помещения или желаете да наблюдавате децата или внуците си, то тогава вариант със стъкло ще бъде много подходящ за Вас. Разнообразието от остъклени модели е доста зашеметяващо. От материала на вратата до покритието, наистина може да изберете всичко сами, както на Вас Ви харесва. Ако все пак желаете модел със стъкло, но искате да запазите интимността, то тогава модел с матирано стъкло би бил по-удачен вариант. С модел с релефно покритие и с фрезовка лесно бихте впечатлили своите гости.
След като изберете предпочитания от Вас дизайн за порталната Ви врата, трябва да решите как да се отварят вратите. Плъзгащите врати са удобен вариант за спестяване на място. Алтернативен вариант са и врати, които се отварят към стая, дали към коридора или към друго помещение.

Всеки един от вариантите на портална врата зависи от мястото, с което разполагате и Вашия личен вкус.

Call Now Button