Бели интериорни врати

Лята метална каса

Това е кошмара на всеки притежател на жилище, което е с метални каси на входна и интериорни врати. Изключително неприятно е тъй като отстраняването на тези каси е свързано с много труд, къртене, прах , шум и какво ли още не. Още по-лошо е ако сте решили да смените вратите си след почти или съвсем приключен ремонт на жилището ви, тогава е изключено да премахнете металните каси без да съсипете стени и подова настилка.

Интериорни врати за обличане на ляти метални каси

За голямо ваше облекчение от много време на пазара са известни интериорните врати с каси за обличане на лята метална каса или ЛМК. Тъй като светлият отвор с метална каса не е много голям е предвидено да не се намаля излишно. За тази цел вместо стандартната каса която е масивна, дебела и намалява отвора с около 8-10 см., а за обличането се използва съвсем тънък HDF материал с висока якост.

По този начин отвора се намаля само с 1-2 см., а касата се облича напълно с первази от двете страни за максимално естетичен вид, като единственото което остава същото е посоката на отваряне. Няколко серии с много модели и различни цветове предлагат тази опция. Предлага се обличане и на двата стандарта метална каса, тоест около 6см и около 15см.

Нестандартния размер не трябва да ви обезпокоява, тъй като крилото на вратата може да бъде подрязано по време на монтажа, както във височина така и в ширина. Тази процедура се извършва от професионалисти и не нарушава целостта на вратите.

Входни врати за обличане на ляти метални каси

Най-новото на пазара е входна врата за обличане на лята метална каса. Това пести много от времето Ви, труда Ви и средствата Ви без да се прави компромис с външния вид или сигурността.

Вратите са изработени от красиви фрезовани МDF панели, с метален лист и изолация между тях и с две независими една от друга заключващи системи. Предлагат се варианти за обличане на касата с первази от едната или от двете страни.

Call Now Button