Правилен цвят на врата

Какво казва цветът на Вашата входна врата?

Входната врата подобрява външния вид на всеки дом. Първоначално, хората виждат входната врата и тя е фокусът на вниманието им към къщата Ви. Независимо дали решите да замените вратата или просто да й придадете свеж цвят, това е чудесен начин за обновяване на Вашия дом, без да е необходимо да харчите хиляди за модернизиране на екстериора. Но врати с различен цвят, имат различни значения.

Ето нашето описание на това, какво представлява всеки цвят.

Врата червен цвят

Червен

Изборът на червена входна врата би означавал, че живеете живота си докрай. Червеното е силен цвят, който ще изпъкне сред Вашите съседи. Според учението за фън шуй червеният цвят подхожда на врата с южно изложение.

Врата бял цвят

Бял

Бялото е традиционен цвят. Той е свеж, чист и е популярен избор за много собственици на жилища във Великобритания. Не само, че е изтънчен цвят, но би Ви подсказал, че сте спретнати и организирани.

Врата зелен цвят

Зелен

Различните нюанси на зеленото имат много различни значения. Варовото зелено ще Ви подскаже, че сте причудливи и живи, докато тъмнозеленото означава, че цените природата и искате да се слеете с заобикалящата Ви среда. Тъмнозеленият цвят е добър вариант за наследствени имоти и защитени зони.

Врата син цвят

Син

Ако изберете тъмносиня врата, това предполага, че сте интелигентен. Докато светлосиньото може да се намери по морето или върху грузински имоти, които са заобиколени от бели цветове.

Врата черен цвят

Черно

Въпреки че черното често се разглежда като цвят на мистерията, черните входни врати са изтънчени, стилни и могат да модернизират всеки дом. Това е безвременен вид, който работи с всички стилове на собственост, независимо дали е градска къща в града или вила в провинцията.

Врата сив цвят

Сив

Сивият цвят е подценяван. Това е цвят, който става все по-популярен. Ако изберете сивия цвят за Вашата входна врата, това означава, че Вие сте умен и следите модните тенденции в сферата на обзавеждането. Това предполага, че Вашият интериор е стилен.

Call Now Button