Розова входна врата

Къде се крие ключът към избора на входна врата

Как домът Ви се представя с избора на врата на входа? Ето нашето ръководство за създаване на перфектния портал – без да изоставаме и от избора на съседите, разбира се. Едва последните години входната врата се превърна в истинско изявление за лайфстайл и финансово положение.  „Входните врати са символични“, казва фотографът Бела Фоксуел. Тя е обсебена от входните врати и се занимава с фотографирането им. Странно хоби, нали? В интервю тя споделя, че това е „нова възможност“, „и също за паметта”. Хората казват, че определена врата им напомня за дома им от детството. Това е портал в друг свят и за любопитните сред нас е радост да се чудят какво се крие отвъд ярко розовата врата или мрачната черна врата, рамкирана в цветни цветя. Но понякога виждате нюанси на оранжево, жълто, дори тревисто зелено на иначе традиционните входове, които се гордеят със стандартен камък или стандартни замазки по стените.

Входната врата не остана имунизирана срещу новата тенденция за изпъкване сред обществото, която виждаме да се появява във всички сфери на нашия живот, казва известният дизайнер Моник Толгард. „В ерата сред Instagram поколението, където абсолютно всичко се споделя и всичко е толкова еднотипно, всеки се стреми към различното и уникалното. Може да звучи странно, че тук става въпрос за врати, но те също са емблематична част от живота, който сме изградили сред това общество. Гостите ни виждат винаги първо входната врата на нашия дом.

Да питаш по-широкия свят е едно, но питаш ли съседите за избора на ярки и смели цветове за твоята врата? Някои съседи не винаги ще са съгласни с вашите решения, тъй като пряко ще засегнат и техните интереси. Особено, ако говорим за сгради с няколко апартамента на етаж. Обикновено хората винаги се съобразят с цвета на съседните врати и пренебрегват личния фактор на интериора в своя дом. Е, тук Ви съветваме да сте смели!

Оказва се всъщност, че има две категории на входна врата: смела и предпазлива. „Внимателната входна врата е тази, която не казва ПОГЛЕДНИ МЕ“.

Call Now Button