Входни врати на къщи- червена и синя

Качествени ли са вратите с турско производство

„Качествени ли са вратите турско производство?” – един доста често задаван въпрос от клиенти. Тук е момента освен да дадем положителен отговор, добре и да го аргументираме.

Както знаем, всяка страна произвежда както качествени, така и некачествени стоки. Това важи не само за Турция, а и за Китай и др. Тук е добре да изтъкнем някои важни характеристики, които правят турските врати качествени. За да е качествена една врата е важно какъв е нейният пълнеж, какво е покритието ѝ, също и каква е структурата на крилото. Турските врати предлагат избор на клиента, дали вратата му да бъде с пълнеж от полистирен или минерална вата.

Нежеланите външни фактори

Полистиренът например придава на вратата шумо и топлоизолация. Всеки иска шумът от съседите да си остане в коридора пред апартамента, нали? Всеки иска топлината в апартамента му да не се влияе от външните условия. Живеете в апартамент без топлоизолация, на първия етаж, ежедневно и ежеминутно се отваря външната входна врата, а в апартамента ви се усеща пропускане на нежелани високи или ниски температури? – Вратите ни с пълнеж от полистирен са идеални за вас!

Имали сте дълъг и изморителен ден на работа, предстои ви нощна смяна, а съседите не спират да шумят – вашето решение е Турска блиндирана врата с шумо и топлоизолация от минерална вата. Шумът от съседите ще си остане отвън.

Рязка смяна на температурните амплитуди – вашето решение е пълнежът от минерална вата. Нека резките промени на температурите не влияят на вашето жилище.

Харесали сте си Турска врата, но живеете в къща няма проблем! На вашето внимание са два праховобоядисани модела с три от най-харесваните цветове. УВ защита, пълнеж от минерална вата и ненадраскваеми метални листа.

Блиндирана входна врата T 712 Africa Блиндирана входна врата T 712 C Блиндирана входна врата T 712 W

Г-образната им лайсна придава още по-голяма сигурност и изолация.

По десетобалната система, пълнежът носи на турските входни блиндирани врати 10 точки от 10!

10/10 за покритието – MDF ламинирани панели – ненадраскваеми, влагоустойчиви и изключително финни. Заложете на качеството. Закупуването на врата е дългосрочна инвестиция.

Call Now Button