Интериорна врата според зодията

Интериорна врата според зодията

В днешно време все повече хора се ръководят от астрологически символи и базират избора си на зодиакалните им цветове. Голяма роля играят и геометричните форми. Днес ще Ви запознаем с най-подходящата за Вас интериорна врата, спрямо зодиакалния Ви знак.

На представителите на зодия Овен съответства кръглата форма, тъй като те са свикнали да разпиляват енергията си. Този символ ще им помогне да се фокусират върху една цел, за да получат това, което искат. За тях е подходяща Gravieren Modell 5.

Телците пък са практични и стриктни хора, въпреки това, те не са много общителни. На тях препоръчваме Sauber Modell 4, тъй като вертикалната черта символично ги свързва с околните и им помага да се отпуснат.

За Близнаците е подходяща интериорна врата с два триъгълника. Те символизират успех и защитават от зли сили. Такъв модел е Аlps Glas 2.2.

Раците са емоционални личности, затова техен талисман е квадратът, който ще им помогне за концентрирането в една цел. За тях е подходящ Unbeirrbar Modell 1.

Лъвовете пък са известни със своя стремеж към реализация и лидерство, затова на тях препоръчваме звездата като символ – например модел от серия Edelweiβ.

За представителите на зодия Дева подхожда шестоъгълника. Тази фигура се среща при модел Holzwabe.

Везните са зодията с творчески потенциал и неограничена фантазия. На тях им прилягат разчупените форми като модел Gravieren M4.

За Скорпионите прекрасен символ са квадратите един в друг. Такъв е модел 4 от серия Designline на Граде.

Противоположност на Скорпионите са Стрелците – техен символ е полукръгът. Той репрезентира жизнерадостната и общителна страна на представителите на тази зодия и присъства в модел Carolyne M3.

Козирогът се асоциира с плахост и неувереност, а аналог на това е овалът – той е символ на вътрешния им потенциал. Тази форма я има при модел Kaleidoskop M4.

За разлика от останалите зодии, Водолеите обичат промените и лесно се адаптират, затова техният геометричен талисман е този, включващ буквата Z, което прави Elsbeth Modell 2 идеален за тях.

За зодия Риби е подходяща спиралата. Тя символизира преодоляване на препятствията и решителността и се откроява в Grau shatten modell 2.

Колкото до цвета нашите врати от серия Граде имат уникални предложения, както за любителите на светлата гама, така и за тези, които предпочитат по-тъмните и наситени нюанси!

Call Now Button