Винтидж интериор в бял цвят

Интериор във винтидж стил

Какво е първото нещо, което ви хрумва, когато чуете за винтидж? Дали това са стари коли, прашни часовници или стари вещи…. Това е толкова вярно, колкото и грешно. Всъщност това е термин, който се е използвал първоначално от винопроизводителите. Всяко винтидж вино има своите неповторими отенъци във вкус и аромат и се цени много високо. Постепенно думата придобива множество значения.
Започва да се употребява във фотографията, в модата, в интериора…

С прости думи винтидж е най-доброто от миналото, но във всички случай това не е Second hands, а нещо, което се докосва почти до антикварната стойност.
В наши дни изключително популярно е декорирането на дома във винтидж стил.

Ако искате да обзаведете дома си изцяло в този стил и преди да хукнете да пазарувате, погледнете първо в къщите на бабите си за стари вещи. Подобни предмети поставени на правилното място могат да придадат различен отенък на домът ви.

Винтидж интериор

За винтидж интериора са характерни цветовете на дървото. Като те варират от тъмно до свело кафяво. За предпочитане е стените да бъдат в бяло. По този начин по-лесно се акцентира върху уникалните предмети и мебели. Подовата настилка също трябва да бъде съобразена със стила. За предпочитане е да изберете настилка направена от дърво, защото дървото придава уют и топлина на помещението.

Мнозина от вас сигурно си мислят, че най–труден би бил изборът на интериорна врата за своя дом обзаведен във винтидж стил.
Точно тук е моментът, в който ще ви предложим варианти на врати, който биха били завършекът на вашият уютен дом.
Това са нашите предложения за тези от вас, който са заложили на светлите цветове.

Интериорна врата Efapel 4539 Бяла мураИнтериорна врата Efapel 4538 ЛенИнтериорна врата Efapel 4561 Бяла мура

Ако пък искате да закупите входна врата, която едновременно да ви защитава, да изглежда красиво и да се съчетава идеално с интериора и стила на вашият дом, то това е вашият модел.

Еднокрила входна врата T-100 Цвят бял

Вратата е лицето на дома ви и много старателно трябва да подберете както моделите, така и цветовете. Белият цвят е символ на чистота и спокойствие, синият цвят пък от своя страна ще донесе мир и положителна енергия, но все пак не забравяйте, вашият вкус е преди всичко и точно той би могъл да направи вашият дом уникален.

Call Now Button