Избор на интериорна врата

4-те стъпки, които трябва да следваме при избора на интериорни врати

Професионалните интериорни дизайнери, винаги са поставяли на челни места избора от къде да закупите правилните интериорни врати за Вашия дом при редекориране или ремоделиране на обект. Този избор седи в основата на всеки един успешен проект. Затова ние решихме да Ви помогнем да избегнете разходи, като събрахме всичко важно в едно и да подсигурим правилния избор на вратите ви.

Стъпка 1 – Бюджет

Първо трябва да помислите за вашия бюджет. От колко интериорни врати се нуждаете, за да освежите дома си? Мислете в дългосрочен план! Меката мебел и нещата като холни маси могат да бъдат заменяни във всеки един момент и трябва да пасват на вратите, прозорците и подовата настилка, не обратното! Затова е най-добре да заделите достатъчна сума от вашия бюджет за интериорните врати. Също така имайте предвид, че за значително големи поръчки, доста компании биха ви направили отстъпка.

Стъпка 2 – Стил

Когато избирате врати за вашият дом, първо имайте предвид неговия стил, времевият период, в който е построен и тогава стеснете диапазона от модели, които биха пасвали. Някои домове са по-раздвижени и при тях има по-голям избор, докато при по-обособените по стил домове, трябва да се внимава какви врати се поръчват и от какви материали са изработени.

door

 

Стъпка 3 – Поддръжка на избраните врати

Важно е да изберете модели, които изискват лесна поддръжка, за да спестите време и нерви в дългосрочен план. Изберете врати с максимално качество, които ще имат дълъг експлоатационен живот.

Стъпка 4 – Надеждност и добри отзиви към фирмата, от която поръчвате

За да изберете правилната компания, от която да избере вратите си, прочитайте не само колко са доволни клиентите от качеството на вратите, но и от това как клиентът е бил обслужен, какви въпроси са му били задавани, какви отговори е получил и как е минал и цялостният период от купуването до доставката/монтажа на вратите. Не искате врати, които ще се бавят месеци наред.

Или с други думи, последното нещо, от което имате нужда е компания, която ще забави осъществяването на вашия проект.

Call Now Button